середа, 19 вересня 2012 11:18

Делегація на чолі з Арбузовим полетіла в США говорити про економіку

Делегація на чолі з Арбузовим полетіла в США говорити про економіку
Сергій Арбузов очолив українську делегацію. Фото: fingazeta.com.ua

Українська делегація на чолі з головою Національного банку України (НБУ) Сергієм Арбузовим прибула з робочим візитом до США.

Про це повідомила прес-служба Нацбанку.

"До складу делегації входять міністр фінансів Юрій Колобов, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький, голова Державної податкової служби Олександр Клименко, голова Державної митної служби Ігор Калєтнік, голова правління "Укрексімбанк" Микола Удовиченко, інші офіційні особи", - зазначено в повідомленні.

Як підкреслили в НБУ, під час візиту, який триватиме з 18 до 22 вересня, плануються зустрічі членів української делегації з високопосадовцями Міністерства фінансів США, Міжнародного валютного фонду, Світового банку, Міністерства з питань фермерства та закордонної сільськогосподарської служби США, державного Департаменту з енергетики, Комітету енергетики та торгівлі Конгресу США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро втратив 4 копійки, курс долара майже не змінився

Також заплановані переговори з керівництвом Міністерства енергетики США та представниками державного Департаменту США, провідних американських корпорацій і бізнес-асоціацій.

"Головні цілі візиту - проведення робочих консультацій з метою розширення торговельно-економічного співробітництва між Україною та США, обговорення нових спільних інвестиційних проектів", - сказано в повідомленні НБУ.

У рамках запланованих зустрічей з представниками американських підприємницьких та інвестиційно-фінансових кіл обговорюватимуться питання стану та перспектив розвитку торговельно-економічних відносин між Україною та США.

Зараз ви читаєте новину «Делегація на чолі з Арбузовим полетіла в США говорити про економіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути