четвер, 25 липня 2019 12:47

Що українці найчастіше купують в інтернет-магазинах. Порівняйте з собою

Українці в інтернеті найчастіше купують побутову техніку, електроніку, одяг і косметику. У середньому на одну покупку витрачають 240 грн.

Товари у мережі купує кожен третій інтернет-користувач. Близько 82% роблять від 5 до 20 покупок за рік. Ще 17% - понад 20, свідчать результати дослідження GfK.

Порівняно з минулим роком зросли продажі аксесуарів і товарів для дому.

Автор: olx
  Інтернет-покупці переважно люди віком 26-35 років. Їх середній дохід становить близько 5 600 грн.
Інтернет-покупці переважно люди віком 26-35 років. Їх середній дохід становить близько 5 600 грн.

В інтернеті товари купують, бо вони коштують дешевше, ніж у звичайних магазинах. Ті, хто купує одяг і мобільні телефони, пояснюють, що їм зручніше замовити товар онлайн, ніж ходити магазинами.

Найбільше людей, які купують товари в інтернет-магазинах, у центральній Україні - 24%. У західній в інтернеті скупляються 23% громадян. Тільки у Києві - 10%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпорядився запровадити 4G у всій Україні

Інтернет-покупці переважно люди віком 26-35 років. Їхній середній дохід становить близько 5600 грн. Середній дохід особи, яка не купує онлайн - 3900 грн.

Найчастіше покупці замовляють кур'єрську доставку товарів. З початку 2019-го через olx -доставку здійснили понад 400 тис. відправлень. Щодня відправляють близько 3,5 тис. товарів.

Розраховуються за покупки переважно безготівково. На другому місці - оплата кур'єру готівкою. Найрідше оплачують товар за накладною.

Запити користувачів Android та iPhone відрізнялися. Останні найбільше шукали продукцію Apple та аксесуари до неї. У категорії "транспорт" найчастіше шукали мотоцикли. Щоправда, у другій п'ятірці за популярністю товарів смаки розділилися. Користувачі Android шукали трактор і Ниву, - iPhone, - BMW і товари в рассрочку.

Зараз ви читаєте новину «Що українці найчастіше купують в інтернет-магазинах. Порівняйте з собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути