Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 17:04

Чорнобильцям виділили гроші

Чорнобильцям виділили гроші
Гроші чорнобильці отримають до кінця листопада. Фото: Dengi.ua

Постраждалим унаслідок Чорнобильської аварії додатково виділили 354,5 млн грн, особам з інвалідністю - 787 млн грн. Законопроект про внесення змін до бюджету-2019 підписав президент Володимир Зеленський.

Гроші виділені чорнобильцям підуть на виплату компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування, доплату за роботу в зоні відчуження, виплату щорічної та додаткової відпусток. Також на відшкодування Фонду соцстрахування витрат на виплату допомоги з тимчасової непрацездатності та допомоги по вагітності та пологах, допомоги на оздоровлення, повідомила прес-служба Міністерства соцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cубсидія "живими" грішми: скільки отримали українці

Гроші чорнобильці отримають до кінця листопада.

Кошти для осіб з інвалідністю спрямують на забезпечення їх технічними та іншими засобами реабілітації. У вересні 2019-го особи з інвалідністю вже отримали додаткових 82 млн грн.

У державному бюджеті на 2019 рік на соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської аварії було виділено 1,98 млрд грн. На забезпечення осіб з інвалідністю - 1,21 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Чорнобильцям виділили гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути