понеділок, 06 червня 2016 17:22

Чому українці частіше відпочивають в Грузії

Чому українці частіше відпочивають в Грузії
tandem-tour.com.ua

Цього року грузинські готелі і туристичні комплекси планують прийняти 150 тис. українських туристів. Грузія щороку стає дедалі популярнішою серед українців, каже в коментарі Gazeta.ua експерт компанії "Світлана-Тур" Оксана Дращенко.

"Найактивніше до Грузії їдуть в сезон відпусток, тобто з травня по серпень. Українців туди приваблює перспектива безвізового закордонного відпочинку. Грузини модернізують готелі, а також провадять потужну рекламну кампанію. Це тільки примножує кількість бронювань", – каже Оксана Дращенко.

За словами посла Грузії в Україні Михеїла Уклеби, вже за підсумком 5 місяців з початку року до Грузії прилетіло на 10 тис. туристів з України більше, ніж торік - в цілому 52 тис.Інші безвізові країни цього сезону втрачають репутацію безпечного відпочинку.

"Не можна сказати, що Грузія замінює якійсь частині українців кримські курорти, бо це - дві різні планети. Тенденція збільшення туристів з України на грузинських пляжах триває вже кілька років поспіль. Грузія позиціонує себе як курортна країна для родин із дітьми і молоді, що полюбляє ультрасучасні розваги", – говорить експерт.

За її словами, автобусний тур до Грузії з відпочинком на морі на тиждень обійдеться близько 220 доларів з людини. Близько 380 доларів треба викласти за турпакет на одного з авіаперельотом.

"Влітку робимо акцент на відпочинку в Аджарії. У цей період там сприятлива погода", – кажуть у туркомпанії.

ЧИАЙТЕ ТАКОЖ: 75% туроператорів можуть лишитися без ліцензій

Нагадаємо, туризм в Україні подорожчав на третину.

Зараз ви читаєте новину «Чому українці частіше відпочивають в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути