пʼятниця, 24 грудня 2021 16:15

Чому "ПЗУ Україна"? – 7 переваг у страхуванні авто

Європейська страхова компанія "ПЗУ Україна" продовжує впроваджувати нові рішення в автострахуванні. Всі вони спрямовані на збільшення швидкості виплат і зменшення витрат часу клієнта на всіх етапах співпраці.

Пропонуємо 7 переваг полісів КАСКО від "ПЗУ Україна".

1. Репутація

За майже 30 років роботи на українському ринку компанія заслужила довіру близько 6 мільйонів клієнтів, відкрила понад 100 відділень по всій Україні та отримала чимало нагород за високий рівень сервісу. Показовим є те, що "ПЗУ Україна" входить до переліку страхових компаній, у яких відсутні зауваження щодо врегулювань, за оцінкою якості МТСБУ

2. Зручна купівля поліса

Через офіційний сайт "ПЗУ Україна" можна порахувати вартість поліса КАСКО та замовити його. Крім того, здійснити оплату можна частинами. Це зручно у випадку дорогого КАСКО на авто преміальних марок, коли складно провести велику суму одним платежем.

 

3. Підтримка у непередбачуваних ситуаціях

Під час форс-мажорів клієнти "ПЗУ Україна" можуть розраховувати на підтримку. Компанія надає цілодобовий асістанс і організовує допомогу із запуском двигуна, доставкою пального та в інших питаннях у порядку, передбаченому договором.

4. Оформлення ДТП без поліції

На місце ДТП зазвичай правоохоронці добираються більше години. Крім того, після їхнього прибуття є ризик отримати штраф чи позбутися на деякий час водійського посвідчення. Аби скоротити витрати часу й зменшити клопоти своїх клієнтів "ПЗУ Україна" пропонує оформлення аварії без обов'язкового виклику співробітників МВС. Це стосується випадків, коли відсутній другий учасник ДТП та коли пошкодження автівки можна оцінити у менш, ніж 50 тисяч гривень.

5. Допомога при оформленні ДТП

Правильна поведінка і юридично грамотне заповнення документів після ДТП є дуже важливим. Будь-яка помилка може вплинути на хід справи. Аби убезпечити клієнтів, "ПЗУ Україна" дає змогу скористатися допомогою телефонного консультанта або викликати на місце пригоди аварійного комісара.

 

6. Надання транспорту

У разі серйозних пошкоджень транспорту справжньою проблемою є транспортування машини на СТО і продовження руху водія з пасажирами. "ПЗУ Україна" вирішує це питання – надає евакуатор чи таксі у порядку, передбаченому договором.

7. Принцип "єдиного вікна"

Клієнтам "ПЗУ Україна" не потрібно звертатися з пошкодженим авто у відділення страхової компанії. Можна одразу їхати в офіційний сервісний центр. Спеціалісти СТО зафіксують пошкодження, передадуть дані в офіс "ПЗУ Україна" і візьмуть машину в роботу.

Дізнайтеся більше про страхування та купуйте КАСКО на офіційному сайті "ПЗУ Україна".

Зараз ви читаєте новину «Чому "ПЗУ Україна"? – 7 переваг у страхуванні авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути