Ексклюзиви
пʼятниця, 17 липня 2015 17:11

Через десяток років на 3D-порно зароблятимуть $1 млрд

Через десяток років на 3D-порно зароблятимуть $1 млрд
Фото: demiart.ru

Світовий ринок відео для дорослих, знятого з використанням технології віртуальної реальності, до 2025 року сягне обсягу 1 млрд дол.

Про це пише MarketWatch з посиланням на прогноз інвестбанку Piper Jaffray.

Таким чином, порно стане третьою за прибутковістю сферою застосування 3D, після відеоігор (1,4 млрд дол.) і перегляду матчів Національної ліги американського футболу (1,23 млрд дол.).

За оцінкою IBIS World Market Research, середньорічні темпи зростання ринку порно в останні п'ять років становили 0,3%, обсяг ринку торік дорівнював 3,3 млрд дол. Слабке зростання виручки компаній, що спеціалізуються на відео для дорослих, зумовлене поширенням піратського контенту і популярністю сайтів з безкоштовним відео.

Тим часом на ринку вже існують компанії, які знімають порно з ефектом віртуальної реальності. Доступ до таких відео надається за підпискою, яка становить основну частину прибутку.

Експерти та учасники ринку вважають, що новинка приверне на порносайти нових користувачів, а через те, що зйомка відео на камеру з оглядом 360 градусів залишається досить складною, поширення такого відео вдасться обмежити платними ресурсами.

Згідно з прогнозом дослідницької компанії Juniper Research, в 2015 році користувачі Всесвітньої павутини переглянуть 136 млрд порнороликів, а до 2020 року це число зросте до 193 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Через десяток років на 3D-порно зароблятимуть $1 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути