четвер, 07 травня 2015 09:42

Ціни на нафту знову знижуються

Ціни на нафту знову знижуються
Фото: 1prime.ru

У четвер, 7 травня, ціни на нафту на світовому ринку почали знижуватись після зростання, викликаного даними про несподіване скорочення запасів нафти в США.

Станом на 7.18 вартість червневих ф'ючерсів на нафту марки Brent знижувалася на 0,47% - до 67,30 дол. за барель, пише "Прайм".

При цьому в ході торгів вона підвищувалася до 69,48 дол. за барель, нового максимуму за цей рік. Ціна червневих ф'ючерсів на нафту WTI знижувалася на 0,84% - до 60,42 дол. за барель.

Нагадаємо, що в середу управління з енергетичної інформації Міненерго США повідомило про зниження комерційних запасів нафти в країні за тиждень, що завершився 1 травня. Показник скоротився на 3,9 млн барелів, до 487 млн барелів, тоді як експерти прогнозували зростання на 1,5 млн барелів.

При цьому управління повідомило про різке падіння імпорту нафти за тиждень на 905 тис. барелів нафти на день - до 6,074 млн барелів.

При цьому, видобуток нафти в США, хоч і залишається на високому рівні, за тиждень знизився на 4 тис. барелів нафти в день - до 9,369 млн барелів на добу, що на 0,042% нижче показника попереднього тижня. Запаси нафти в найбільшому терміналі країни Кушинг залишилися на колишньому рівні - 61,7 млн барелів.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту знову знижуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути