понеділок, 16 березня 2020 10:35

Бізнесмен виділив 25 млн на боротьбу з коронавірусом

Бізнесмен виділив 25 млн на боротьбу з коронавірусом
Компанія "Нова пошта" виділила 25 мільйонів гривень на закупівлю обладнання і додаткових матеріалів для лікарень ua-rating.com

Компанія "Нова пошта" виділила 25 мільйонів гривень на закупівлю обладнання і додаткових матеріалів для лікарень. Представники пообіцяли спрямувати ці кошти на потреби лікарняних закладів Полтави і Полтавської області.

Про це на офіційній сторінці у фейсбуці повідомив співзасновник компанії "Нова пошта" В'ячеслав Климов.

Під час свого відеозвернення він зазначив, що наразі бізнес не може залишатися осторонь, коли країна переживає нелегкі часи: економічну кризу, яка помножена на загрозу епідемії коронавірусу.

"Зараз, у нових реаліях життя, нашого включення потребують саме ті, для кого ми будували бізнес – громадяни України. Тому, ми виділяємо 25 мільйонів гривень на обладнання і додаткові матеріали для лікарень. Це наша допомога медикам для перемоги над вірусом і задля збереження здоров'я людей",– наголосив В'ячеслав Климов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин: хто отримає компенсацію, якщо доведеться залишитися вдома

Ще один співзасновник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк закликав представників медичних закладів, а також осіб, які відповідальні за охорону здоров'я, інформувати суспільство, якщо виникне потреба в обладнанні та матеріалах.

"Ми віримо в тісну співпрацю та взаємодопомогу між медичними закладами й бізнесом, щоб оперативно надати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ніхто не зможе зробити це швидше та якісніше, ніж свідомий бізнес",– відзначив Володимир Поперешнюк.

Український бізнес очікує зменшення обсягів продажів та грошового потоку через поширення коронавірусу. Необхідними заходами підтримки працівників є обмеження бізнес-поїздок, забезпечення віддаленої роботи та безпеки офісу, зокрема, антибактеріальними засобами, одноразовим посудом.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен виділив 25 млн на боротьбу з коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути