неділя, 22 жовтня 2017 21:10

Бізнес на фітнесі – як стати успішним тренером

Бізнес на фітнесі – як стати успішним тренером
Фітнес- тренер заробляє від 15 до 30 тисяч гривень. Фото:udance73.ru

Останні кілька років модний бізнес, пов'язаний зі здоровям та схудненням. Професія фітнес- тренера стала однією з найбільш затребуваних та високооплачуваних. Фітнес- тренер заробляє від 15 до 30 тисяч гривень. Про це розповіла особистий фітнес тренер із Вінниці Олена Біляєва.

"Моя зарплата напряму залежить від мого розвитку й активності. Чим більше працюю, тим більше заробляю. Буває по кілька тижнів не маю вихідних, бо проводжу час із клієнтами. Зараз заробляю 11-15 тисяч гривень. Значна частина грошей іде на різноманітні тренінги та інші нав-чання. Вдосконалюватись треба завжди. Якщо ще пів року тому був у моді звичайний фітнес, то тепер у моді фітнес з елементами танців та розтяжок. Як тільки ти цього не вмієш — все бі-льше ти клієнтів не цікавиш", - каже Олена.

На навчання витрачає від 3 до 5 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес на ювелірних прикрасах з годинників приносить до 10 тис. грн на місяць

"Влаштувалася у спортзал випадково. Почала ходити худнути, потім тренер побачила, що гарно працюю. Запропонувала з'їздити на курси вдосконалення та набрати групу. На роботу приходжу тричі на день. З деякими клієнтами маю ранні тренування на 6 чи 7 ранку. Вдень здебільшого вільний час. Вечірні тренування о 17, ще одні пізні клієнти приходять на 20 вечора. У вихідні більш рівномірно. Працюю зранку до обіду", - каже тренер.

Заробітки ростуть щороку. Ріст пов'язаний з інфляцією. Директор центру піднімає ціну на або-немент та тренування. Рік тому тренування з особистим тренером коштувало 150 гривень, те-пер 200. Також подорожчали абонементи, з яких іде відсоток. Раз на рік усім тренерам дарують кросівки.

"Щоб ще більше заробляти, треба їхати в Київ чи в Німеччину. Наших тренерів часто запрошу-ють туди на роботу. Максимум, який можемо заробляти — 30 тисяч гривень. Цю суму я вираху-вала з врахуванням середньої ціни на тренування у Києві. Зароблю, якщо працюватиму майже цілодобово та без вихідних. Гроші постійно відкладаю на вивчення мови. Вчу німецьку та іта-лійську. Планую поїхати за кордон на роботу", - каже Олена..

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на фітнесі – як стати успішним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути