вівторок, 28 листопада 2017 21:10

Бізнес на чохлах для валіз: як заробляти на товарах для подорожей
5

Чохол для валізи захищає від подряпин багажної стрічки, від специфічного запаху, від стертих кутів.
Фото: фото надане Аленою Нікітіною
Чохол для валізи захищає від подряпин багажної стрічки, від специфічного запаху, від стертих кутів.
Чохол для валізи захищає від подряпин багажної стрічки, від специфічного запаху, від стертих кутів.
Один із найпопулярніших дизайнів чохлів
Один із найпопулярніших дизайнів чохлів

Киянка Алена Нікітіна разом із партнером запустила у квітні проект "Чохол для валізи". Вклали у власну справу близько $1 тис.

"Два роки тому проводжала знайому на літак. У аеропорту вона дістала з сумочки пошарпаний чохол і наділа на валізу. На той момент я не знала, що таке взагалі існує. Виявилося, що чохол купила 5 років тому в США. Тоді з'явилася ідея для бізнесу: запропонувати українцям відмовитися від обмотування валіз плівкою на користь яскравого та функціонально аксесуару", - розповіла Gazeta.ua Алена Нікітіна.

Чохол для валізи коштує 700-800 грн.

"Замотати валізу плівкою коштує близько 150 гривень. У Європі - 7-12 євро. Чохол окупиться за пару поїздок. Багато клієнтів купують їх для тих валіз, які вже мають не надто привабливий зовнішній вигляд. Адже купити нову коштує 2,5-3 тисячі гривень", - говорить Алена.

Команда проекту складається з двох людей.

"Я відповідаю за маркетинг та ідею. Партнер — чоловік моєї подруги. Він взяв на себе технічну частину: розвиток сайту, розміщення реклами. У нас тандем чоловіка та жінки, які абсолютно різні. Але однаково сильно вірять у свій продукт. Мали досвід роботи з Європою та Китаєм. Перші не надто лояльно йшли на зустріч, другі запропонували жахливу якість чохлів. Зараз ми є офіційним представником компанії "Fancy Armor". Вони запропонували непогані умови, підтримали з точки зору маркетингу", - зауважила Алена Нікітіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На новорічних листівках можна заробити 5 тисяч гривень додаткового заробітку

Чохли для валіз виготовлені з неопрену і спандексу.

"Для перевірки якості нашої продукції запустили тест-драйв. Безкоштовно пропонуємо клієнтам поїхати у подорож з певним чохлом. Просимо, щоб люди залишили відгук з фото у соцмережах. На сьогодні наш чохол проїхав багато країн Європи, був на Ібіці, Шрі-Ланці. Після кожної поїздки перемо його пральній машинці при 30 градусах. Малюнок не деформувався. Плануємо розвивати бізнес- запустити пошив чохлів в Україні. Також у планах розробити патріотичний чохол "I love Ukraine". Хочемо розширити пропозицію аксесуарів для мандрівників. Розробити чохли для велосипедів. Такі є у Європі, але вони дорогі. Наша мета — зробити чохол доступним для середньостатистичного українця", - додала засновниця бізнесу.

Дизайнер одягу Анна Меченкова заснувала власний бізнес — шиє та продає розвиваючі іграшки для дітей. Вона виготовляє книжки та килимки, які допомагають розвивати дрібну моторику рук. Також робить ковдри з різнокольорових помпонів. Такими можна не лише вкрити дитину, а й навчити її розрізняти кольори.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на чохлах для валіз: як заробляти на товарах для подорожей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути