Ексклюзиви
неділя, 26 січня 2020 10:12

Білорусь заборонила імпорт курятини з України

Білорусь заборонила імпорт курятини з України
Україна вже несе збитки через заборону постачання до Європи

Білорусь обмежила поставки птиці з окремих регіонів Словаччини, України, Угорщини, Чехії та Польщі, на території яких зареєстровані випадки захворювання птахів високопатогенним грипом.

"З 24 січня введено тимчасові обмеження на ввезення в республіку з цього регіону живої птиці, інкубаційного яйця, диких, зоопаркових та циркових сприйнятливих тварин, м'яса птиці, яєчного порошку, меланжу, альбуміну та інших харчових продуктів переробки курячого яйця, пуху і пера. Заборона також поширюється на корми і кормові добавки з птиці, корми та кормові добавки рослинного походження (за винятком кормів для кішок і собак)", — йдеться в повідомленні. Всі раніше видані дозволи на ввезення в Білорусь такої продукції скасовані. Про це повідомляє agravery.com.

"Однак, обмеження не поширюються на дозволи на термічнообролені шроти для виробництва комбікормів для тварин і цінних видів риб", — додають в департаменті ветеринарного і продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес Ахметова у США: Конгрес взявся за розслідування

Також департамент наголосив на необхідності додаткових заходів контролю щодо забезпечення біологічного захисту птахівницьких об'єктів всіх форм власності.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь заборонила імпорт курятини з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути