середа, 29 серпня 2018 11:59

Безробітним українцям не даватимуть субсидії

Безробітним українцям не даватимуть субсидії
Українців, які стоять на обліку в центрах зайнятості, але відмовляються від роботи, позбавлять субсидії. Фото: market.korupciya.com

Українців, які стоять на обліку в центрах зайнятості та відмовляються від запропонованих варіантів роботи, позбавлять статусу безробітного та субсидії.

"За відмову від двох варіантів роботи людину знімають з обліку, тому що не бажає працевлаштуватися", - заявила начальник відділу центру зайнятості Тетяна Говорун, повідомляє tsn.ua.

Восени Мінсоцполітики повторно перегляне списки субсідіантів. Раніше таку процедуру проводили раз на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Споживачам без лічильників газу не даватимуть субсидії

"Українець працездатного віку, який не хоче працевлаштуватися чи не бажає перекваліфікуватися, відповідно отримувати субсидію не може. Якщо людина десятиліттями показує відсутність доходів, то виникає запитання, а чи не отримує вона тіньовий прибуток. У зв'язку з цим відомство таких людей додатково перевіряє", - зазначив керівник Директорату сім'ї та соціальної підтримки населення Мінсоцполітики Віталій Музиченко.

Українцям у січні-липні 2018-го призначили 734 млн грн субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Це в 4,2 рази менше, ніж за аналогічний період 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Безробітним українцям не даватимуть субсидії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути