четвер, 18 квітня 2019 16:00

Без фуфайок і бюстгальтерів: Росія вкотре відмовилася від українських товарів

Без фуфайок і бюстгальтерів: Росія вкотре відмовилася від українських товарів
РФ відмовилася від вироблених в Україні бюстгальтерів, суконь, спідниць, костюмів, шкарпеток, светрів, фуфайок. Фото: Дзеркало тижня

Росія заборонила завозити з України одяг, папір, картон, сталевий емальований посуд. Про це йдеться в постанові російського уряду від 18 квітня.

Зокрема, РФ відмовилася від вироблених в Україні бюстгальтерів, суконь, спідниць, костюмів, шкарпеток, светрів, фуфайок, взуття. Також заборонили завозити сталевий емальований посуд, канати, дроти, газетний папір, коробки, мішки. Крім того, українські трубоукладачі, навантажувачі, бульдозери і жатки, пише rbc.ru.

Завозити в Росію заборонили продукцію українського машинобудування, легкої промисловості та металообробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як російські санкції вплинуть на вартість бензину в Україні

Від українських товарів Росія почала відмовлятися 2016-го. Тоді заборонили завозити з України свинину, овочі, сири, фрукти, молочні продукти. У грудні 2018-го — пиво, вино, кондитерські вироби, шоколад.

За словами прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, відмова від українських товарів пов'язана з недружніми діями з боку України.

Росія запровадила нові обмеження на торгівлю з нашою державою. Зокрема, заборонила продавати в Україну нафту, бензин і вугілля. Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «Без фуфайок і бюстгальтерів: Росія вкотре відмовилася від українських товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути