четвер, 06 листопада 2014 11:45

Банк Порошенка за півроку стане лідером по приросту активів - експерт

Банк Порошенка за півроку стане лідером по приросту активів - експерт
Фото: ipress.ua

У тому, що Міжнародний інвестиційний банк почав набирати оберти немає нічого дивного, бо так було завжди: банк президента отримує надпреференції.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив економіст Олександр Охріменко.

"Усі добре розуміють, що, якщо банк належить Порошенку, то на сьогоднішній момент він буде таким як за Януковича був Всеукраїнський банк розвитку (належав старшому сину екс-президента Олександру Януковичу - ред.). Порошенко і Янукович нічим не відрізняються. Лише іменами. Обоє олігархи.

В Україні є традиція: змінили царя - змінили банк. Той, хто каже про можливу переформатацію влади - неправий. У нас завжди банк президента матиме преференції. Якщо завтра главою держави стане Ляшко, то і його банк отримає преференції", - вважає Охріменко.

Він прогнозує швидке зростання Міжнародного інвестиційний банку за 6 місяців.

"Через півроку або рік МІБ займе перше місце по приросту активів, капіталів, доходів і по залученню клієнтів. Це нормальна практика", - сказав експерт.

Нагадаємо, що Міжнародний інвестиційний банк, головним акціонером якого є Петро Порошенко, збільшив свої активи на 50%, тоді як український банківський сектор загалом з початку року виріс лише на 5%.

Зараз ви читаєте новину «Банк Порошенка за півроку стане лідером по приросту активів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути