середа, 20 липня 2011 09:07

Банк Коломойського поки не продаватимуть росіянам

Банк Коломойського поки не продаватимуть росіянам

Найбільший в Україні банк - ПриватБанк - поки не веде переговорів з інвесторами з Росії.

Про це заявила прес-служба кредитно-фінансової установи.

"Ми зацікавлені активно розвивати банківський бізнес в Росії і пропонувати клієнтам кращі практики... ПриватБанк зараз не веде жодних переговорів з потенційними інвесторами з Росії", - йдеться у прес-релізі з посиланням на голову правління банку Олександра Дубілета.

Таку заяву було зроблено у відповідь на припущення окремих ЗМІ про зацікавленість трьох великих російських банків в інвестуванні в ПриватБанк.

У Приватбанку зазначили, що за підсумками 2011 року він заробив рекордний для банківського сектора України прибуток у розмірі 1,3 млрд грн, а стратегією банку заплановано посилення присутності у низці країн Західної Європи: завершується підготовка до відкриття відділень на території Німеччини.

Щодо російського ринку в прес-релізі зазначено, що до кінця 2011 року ПриватБанк планує відкрити в Росії більше 60 нових відділень, наростивши їх загальну кількість до 230 офісів.

У банку також нагадали, що міжнародна банківська група ПриватБанк обслуговує понад 20 млн корпоративних та роздрібних клієнтів та має відділення і представництва в 12 країнах світу, включаючи Росію, Грузію, Латвію, Італію, Португалію, Китай і Велику Британію.

Зараз ви читаєте новину «Банк Коломойського поки не продаватимуть росіянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути