вівторок, 14 січня 2014 15:45

Автобазу Януковича охоронятимуть за 1,3 мільйона

Автобазу Януковича охоронятимуть за 1,3 мільйона
Автобаза Януковича викинула 1,3 млн грн на охорону. Фото: tsn.ua

Автобаза Держуправління справами уклала угоду з Агентством професійної безпеки "Сокіл" на послуги з охорони чотирьох об'єктів автобази за 1,3 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Упродовж року "Сокіл" охоронятиме об'єкти по вулицях Петрівська, 12-28; Куренівська, 16-д; Заболотного, 15; а також базу "Дельфін" (Труханів острів).

Послуги приватних охоронців оплачуватимуть з державного бюджету.

У вартість замовлення, окрім основних витрат на зарплату й сплату податків, входять також витрати на підготовку спеціалістів та придбання спецодягу та спецобладнання для охоронців, їхнє прання і хімчистка.

Власником агентства "Сокіл" є ПП "Сапсан-1". Засновником фірми і її першим директором був Олександр Геннадійович Насонов, пізніше фірму переписали на зареєстровану з ним за однією адресою Валентину Насонову.

Єдиними конкурентом "Сокола" на цьому тендері було ПП "Атлант", незмінним власником і директором якого є Геннадій Насонов, також упродовж багатьох років зареєстрований за однією адресою з вказаними вище Насоновими.

Згідно з даними ЄДР, у "Сокола", "Сапсана" і "Атланта" один телефон на трьох: 422-99-08. У перших двох фірм це офіційний контактний номер телефону, у третьої - факсу.

Зараз ви читаєте новину «Автобазу Януковича охоронятимуть за 1,3 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути