неділя, 17 березня 2019 21:10

Яку роботу пропонують міжнародні компанії в Україні

Яку роботу пропонують міжнародні компанії в Україні
Часто міжнародні компанії шукають працівників в офіси в Україні. Фото: kaluga24.tv

Багато українців шукають роботу у міжнародних компаніях. Крім високої зарплати, це можливість отримати досвід і стати затребуваними на ринку праці в майбутньому.

Сьогодні на сайтах пошуку роботи часто з'являються такі вакансії. Міжнародні компанії шукають працівників в офіси і в Україні, пише Work.ua.

Dyckerhoff GmbH шукає головного енергетика

Компанія, яка займається виготовленням цементу по всьому світу, в Україні теж має 3 заводи. На один з них, у смт Ольшанському Миколаївської обл., потрібен головний енергетик. Шукають людину з досвідом роботи з газовим та електрогосподарством, водопровідними, каналізаційними та тепловими мережами. Компанія обіцяє високу зарплату, безкоштовний корпоративний транспорт і медичну страховку.

Carlsberg шукає інженера-хіміка харчового виробництва

Міжнародна пивоварна компанія шукає працівника у київську лабораторію. Обов'язки - брати проби, проводити аналізи сировини і контролювати продукцію на всіх етапах виробництва. Отримати роботу зможе професіонал зі знанням технології пивоваріння. Компанія обіцяє щомісячне преміювання та часткову компенсацію обідів.

Imperial Tobacco шукає асистента керівника

Міжнародна тютюнова компанія шукає помічника керівника зі знанням англійської. Кандидат повинен мати досвід роботи на аналогічній посаді, організаторські здібності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дефіцит кадрів: кого активно шукають на ринку праці

Аdidas шукає бухгалтера

Фахівця шукають у київський офіс. Крім фінансових знань, від кандидата потрібне знання англійської. Компанія обіцяє медичну страховку, часткову компенсацію обідів і знижки на власну продукцію.

Coca Cola шукає фахівця з організації маркетингових заходів

У головний офіс компанії потрібен спеціаліст, який контролюватиме проведення національних промо-акцій, організовуватиме і проводитиме локальні акції. Шукають людину з досвідом просування торгових марок, знанням англійської мови.

Українці у середньому отримують 9223 грн у місяць. Найвища середня зарплата у Києві - 13 721 грн. Найнижча - у Чернівецькій обл (6958 грн).

Зараз ви читаєте новину «Яку роботу пропонують міжнародні компанії в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути