Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2017 08:40

Як заробляють продавці квітів на жіночому святі

Як заробляють продавці квітів на жіночому святі

Цього року найпопулярніші квіти на жіноче свято іриси, та тюльпани. Букети в середньому коштують від 70 до 100 гривень. Перед 8 березням квіткарі продають до 1000 штук букетів. Це найбільш прибутковий період. Про це Gazeta.ua розповів Анатолій Котляр, який торгує квітами у Вінниці.

"Чи відмінять свято чи ні, але квіти будуть купувати завжди. Можливо менше, але будуть. Цього року змінилась тенденція. Беруть більше квітів із цибульками, щоб потім висадити на дачі чи на підвіконні. Подарунки стали більш практичними. Також популярні білі тюльпани та яскраво- фіолетові іриси", - каже Анатолій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт спрогнозував, які продукти в березні подорожчають найбільше

Перед святами тюльпани подорожчали на 8 гривень. Штучка коштує 25 — 30 гривень. Хоча до того тюльпани продавали по 17-20 гривень.

" На квітах у свята заробляю до 8 тисяч гривень чистого прибутку. Але я на них стою багато років. Крім прямих продажів ми ще й формуємо корпоративні букети, робимо доставку. Сама популярна у ці дні доставка на ранок 8 березня. Замовлення вже є з 5 ранку. Тоді букет автоматично дорожчає на 50 гривень", - додав Анатолій.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляють продавці квітів на жіночому святі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути