четвер, 14 лютого 2019 12:29

Як пенсіонерам отримати субсидію готівкою

Як пенсіонерам отримати субсидію готівкою
Пенсіонери отримають субсидію готівкою через листонош у день виплати пенсій. Фото: Радіо ТРЕК

Укрпошта у березні-травні разом з пенсією доставить монетизовану субсидію 1,1 млн українцям.

Пенсіонери отримають субсидію готівкою через листонош у день виплати пенсій. Додатково йти до поштового відділення не потрібно. Завдяки цьому люди зможуть вчасно сплатити комунальні послуги, повідомила прес-служба Укрпошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українцям підвищать пенсію

Крім того, близько 4 млн громадян Укрпошта доставить листи з інформацією про розмір призначеної субсидії та спосіб, як її отримати. Зараз триває процес підписання необхідних угод з Пенсійним Фондом.

"Зараз близько 45% українських пенсіонерів отримують пенсії через Укрпошту. Завдяки новій системі монетизації субсидій наші клієнти зможуть отримати додаткові кошти на власні витрати, контролюючи споживання енергії. Процес видачі субсидій максимально простий - пенсіонеру необхідно буде розписатися замість однієї відомості у двох", – наголосив гендиректор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

У березні-травні 2019-го уряд запроваджує пілотний проект монетизації субсидій. Щомісяця субсидіанти отримуватимуть кошти за попередній календарний місяць. Тобто у березні субсидія готівкою надійде за лютий, у квітні – за березень, у травні – за квітень.

Зараз ви читаєте новину «Як пенсіонерам отримати субсидію готівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути