вівторок, 19 червня 2007 15:44

2 тисячі українців сподіваються, що Ющенко їм допоможе

У травні на ім"я П резидента надійшло 2 тисячі звернень громадян з питань соціального захисту та житла, повідомляє Служба з питань звернень громадян Секретаріату президента.

Більше третини авторів звернень – ветерани праці, пенсіонери, інваліди (майже 24,9%), учасники війни та бойових дій, члени сімей загиблих військовослужбовців (понад 8,1%), члени багатодітних сімей, матері-одиначки (майже 4,4%).

Лідерами за кількістю звернень громадян з питань соціального захисту у травні цього року були Донецька (94 звернення), Дніпропетровська (76), Харківська (71) області та Київ (5,5%). Найбільше порушувалися питання призначення та перегляду розміру пенсій (27,8%), надання матеріальної допомоги (22,3%), забезпечення спеціальним автотранспортом інвалідів, ендопротезування (10,9%), призначення та виплати соціальної допомоги (7,4%).

Житлові питання найбільше турбують жителів Києва (155 звернень), Донецької (61), Київської (58). Дніпропетровської (54), Харківської (62) областей та АР Крим (58). Були порушені питання щодо поліпшення житлових умов (41,9%), експлуатації та ремонту житла (14,9%), підвищення тарифів та оформлення субсидій (14,6%).

Зараз ви читаєте новину «2 тисячі українців сподіваються, що Ющенко їм допоможе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути