Ексклюзиви
середа, 09 травня 2018 10:46

Захарченко боїться мирних жителів Донбасу - ЗМІ
3

До народу краще не підходити - Захарченко боїться за життя
Фото: apostrophe.ua
Кількість охорони у Захарченка зашкалює
Вінок для Захарченка прив'язали, щоб не впав на голову

Ватажок ДНР Олександр Захарченко побоюється занадто близько наближатися до людей з числа мирного населення окупованих територій.

На фотографіях зображена пам'ятна панахида, присвячена захисникам Савур-Могили, причому в один ряд поставлені воїни, які її захищали в 1943 році, і бойовики, які її захоплювали в 2014.

Можна помітити, що Захарченко стоїть в оточенні охорони, на значній відстані від інших людей, що прийшли на церемонію, повідомляє "Апостроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко знову потішив українців - взяв лопату і копає собі могилу.

У коментарях до фото користувачі згадують, як при схожих обставинах на колишнього президента України Віктора Януковича впав траурний вінок. Але організатори цього заходу подбали про безпеку свого ватажка - вінок прив'язаний.

Бюджетники окупованого російськими терористами Донецька скаржаться, що їх зганяють на флешмоб утворювати величезне фото ватажка ДНР Олександра Захарченка. Їх примушують брати участь у флешмобі 11 травня на стадіоні "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Захарченко боїться мирних жителів Донбасу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути