четвер, 22 червня 2017 19:40

Зафіксовано 10 випадків відкриття вогню - штаб АТО

Зафіксовано 10 випадків відкриття вогню - штаб АТО
Протягом доби бойовики 10 разів обстрілювали позиції Збройних сил України. Фото: Телеграф

Протягом доби бойовики 10 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Саме на цій ділянці лінії зіткнення близько 10.30 години проросійські незаконні збройні формування грубо порушили домовленості про незастосування зброї, обстрілявши з 82-мм мінометів житловий сектор населеного пункту Мар'їнка. Одна з мін влучила у дах будинку. Постраждала 43-річна місцева жителька. Її було доставлено до Курахівської лікарні з осколковими пораненнями передпліччя та лівої ноги", - йдеться у повідомленні.

Донецький напрямок. На цій частині фронту бойовики зосередили вогонь північно-східніше Авдіївки - біля селища Кам'янка. Окупанти, зокрема, неодноразово відкривали вогонь з гранатометів, стрілецької зброї різних калібрів та БМП. Там же українських воїнів декілька разів намагався поцілити ворожий снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прощайте хлопці. Скоро всі зустрінемося" - загинули двоє воїнів УДА

Луганський напрямок. Тут озброєні банди найбільше разів порушували "режим тиші". Ще на світанку противник випустив декілька 82-мм мін по опорних пунктах поблизу Щастя. Там же, а також в районі Кримського та Лобачевого, найманці застосовували проти українських воїнів великокаліберні кулемети та гранатомети різних модифікацій. Окрім того, біля н.п. Жовте лунали ворожі постріли зі стрілецької зброї.

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь, обстрілюючи позиції Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксовано 10 випадків відкриття вогню - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути