вівторок, 07 березня 2017 07:27

За добу бойовики 122 рази обстріляли ЗСУ

За добу бойовики 122 рази обстріляли ЗСУ
Бойовики посилили обстріли на Донбасі. Фото - radiosvoboda.org

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики відкривали вогонь 122 рази. 4 українських військових поранено, 1 травмований, 1 загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Обстрілювали по всій лінії фронту, артилерія бойовиків працювала по Водяному на Маріупольському напрямку та по Кримському на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я його тримаю, а в нього немає півголови" - медсестра розповіла про жахливі поранення українських бійців

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів та стрілецької зброї – Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам'янку та Невельське. По Кам'янці вогонь вів снайпер. По Луганському – БМП.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Кримське. З мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Попасну, Новтошківське, Кримське, Троїцьке, Оріхове. З гранатометів – Троїцьке, Новоолександрівку, Новозванівку, Кримське.

Минулої доби окупанти обстріляли позиції наших військових на Донбасі 110 разів.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 122 рази обстріляли ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути