пʼятниця, 05 січня 2018 17:03

"Вийде з мінімальними втратами" - чого українцям чекати від Росії 2018 року

"Вийде з мінімальними втратами" - чого українцям чекати від Росії 2018 року
У 2018 році Росія буде намагатися довести свою незацікавленість у війні на Донбасі й вийти з ситуації з мінімальними втратами. Так вважає експерт Петро Олещук

2018 року Росія вимагатиме від України особливого статусу для окупованого Донбасу й намагатиметься довести свою незацікавленість у війні.

Про це "Апострофу" розповів експерт Петро Олещук.

"Ті події, які відбулися в фіналі 2017-го, зокрема, масштабний обмін полоненими, свідчать про готовність до даного процесу. Причому слід зазначити, що цього разу процес був ініційований із Росії. Можна згадати, як в листопаді була зустріч Віктора Медведчука й Володимира Путіна .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна стала, як прогноз погоди" - волонтер назвав 3 проблеми ЗСУ

Росія демонструє принципове бажання вийти з даної ситуації з мінімальними втратами для себе. З іншого боку, свої інтереси є і в України, і у США. Тому всі ці процеси можна буде спостерігати на початку року. І все це відображатиметься на внутрішній політиці, тому що "Мінськ" передбачає і прийняття політичних рішень у Києві. При чому рішень, які викликатимуть неоднозначну реакцію", - розповів Олещук.

Війна в Україні закінчиться за 2 місяці, якщо Захід не змінить своє ставлення до Володимира Путіна. У цьому впевнений російський філософ Ігор Чубайс.

Зараз ви читаєте новину «"Вийде з мінімальними втратами" - чого українцям чекати від Росії 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути