понеділок, 10 вересня 2018 18:30

"Війна ненаситна" - загинув 20-річний боєць з Полтавщини

"Війна ненаситна" - загинув 20-річний боєць з Полтавщини
В зоні ООС загинув боєць Владислав Карпун. Фото: twitter

У військовому шпиталі помер поранений в зоні ООС 20-річний боєць Владислав Карпун.

Поранення отримав 7 вересня, виконуючи бойове завдання. Після надання мобільною евакуаційною групою першої допомоги був доставлений до шпиталю. 8 вересня біля першої години ночі серце героя перестало битися, передає mirgorod.

Боєць був родом з Котелевського району. У серпні 2016 року добровольцем уклав контракт на проходження військової службу. Після підготовки у 169 навчальному центрі, старшим солдатом стрільцем зенітно-ракетного взводу, захищав Україну у лавах 58-ї окремої механізованої бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рука окупанта забрала життя 20-річного воїна: прощання на Чернігівщині

"Ненаситна війна з російським агресором забрала сьогодні життя 20-річного воїна з Котелевщини Полтавської області, який після отриманих поранень помер у військовому шпиталі", – йдеться у повідомленні.

Публікуємо поіменний список полеглих у серпні захисників України. Відомо про 16 воїнів, які загинули у боях або ж унаслідок отриманих травм. Та про 7 військових, які померли не в бою. Інформація про деяких - неповна. Наймолодшим із загиблих у бою воїнам було - 21, найстаршому - 52. 12 серпня було найбільше обстрілів - 57.

Зараз ви читаєте новину «"Війна ненаситна" - загинув 20-річний боєць з Полтавщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути