Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 07:49

Воїни ЗСУ ліквідували на Донбасі двох терористів

Воїни ЗСУ ліквідували на Донбасі двох терористів
Збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню і отримали адекватну відповідь від воїнів ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

Наші підрозділи рішуче подавили ворожу активність. І, за даними розвідки, 24 травня знищили двох російських окупантів та щонайменше двох поранили, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу дев'яти населених пунктів. Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об'єднаних сил. Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ЛНР обстріляли спостерігачів ОБСЄ

Від початку поточної доби російські збройні формування неподалік населеного пункту Піски вели вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Мар'їнки зі станкових протитанкових гранатометів.

Такі підступні дії без відповіді не залишилися – наші військовослужбовці у відповідь відкрили прицільний вогонь по позиціях окупантів. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

На Донбасі ліквідували бойовика 29-річного Олександра Головіна на прізвисько "Кабан". Обставини його загибелі невідомі. Це сталося 21 травня.

Зараз ви читаєте новину «Воїни ЗСУ ліквідували на Донбасі двох терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути