неділя, 24 грудня 2017 15:15

Військові показали фото знищеного війною селища Піски
4

Фото: Штаб АТО

У фронтовому селищі Піски поблизу Донецького аеропорту, із початком новорічно-різдвяного перемир'я не прозвучало жодного пострілу. Про це інформує прес-центр Штабу АТО.

"Військовослужбовці Збройних сил України, які тримають оборону в районі цього населеного пункту, розповідають, що до цього було неспокійно. Ситуація була напруженою, адже зі сторони Донецька по нашим позиціям регулярно вели вогонь танк та БМП противника. Також російсько-окупаційні війська постійно застосовували міномети різного калібру та стрілецьку зброю. Раніше в Пісках постріли та розриви мін і снарядів чули частіше, ніж людські кроки. В знищеному війною, колись процвітаючому селищі, сьогодні тиша", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери створили сюрреалістичний календар для допомоги ЗСУ

"Щодня, нашим воїнам впадає в очі та ятрить серце розстріляний російськими окупантами пам'ятник захисникам українського Донбасу від фашистських загарбників у трагічні роки Другої Світової війни. Сьогодні ж, на тих же рубежах оборони, нащадки фронтовиків – захисники України боронять Батьківщину від кремлівських загарбників. Піски наче завмерли, проте напруга не спала".

Військовослужбовці Збройних сил України перебувають на своїх позиціях і готові до будь якого розвитку подій, запевнили у Штабі АТО.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з опівночі 23 грудня набуло чинності передсвяткове перемир'я. Проте російсько-окупаційні війська повністю не згорнули своєї активності на лінії розмежування.24 грудня загинув український військовий.

Зараз ви читаєте новину «Військові показали фото знищеного війною селища Піски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути