Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 15:47

Військові підтвердили алібі Дугарь, яку звинувачують у справі Шеремета

Військові дали свідчення про те, що підозрювана у справі вбивства журналіста Павла Шеремета медсестра Яна Дугарь працювала в госпіталі, коли нібито мала готувати злочин.

"16-го липня 2016 року отримав поранення, після чого мене відправили до міста Курахова, у шпиталь. Після чого мене перевели до 66-го армійського шпиталю у місті Красноармійськ, де працювала Дугарь. Яна була та медсестра, яка підійшла до мене. Коли лікар призначив препарати, уколи, крапельниці, то це робила саме Яна", - повідомив свідок Денис Громов, повідомляє "Українська правда".

Свідок запам'ятав її в обличчя. Він був у госпіталі з 16 по 18 липня і бачив Дугарь щодня.

Автор: УП
  Свідок Денис Громов
Свідок Денис Громов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Змалювали" під час обшуку – Дугарь розповіла, як стала підозрюваною у справі Шеремета

"Яну вперше побачив 17 липня 2016 року. Вона мені ставила крапельницю в місті Красноармійськ. Після того як я отримав поранення 16 липня, мене відправили в Курахове, і далі мене відправили в Красноармійськ. І там я з нею познайомився, вона мені ставила крапельницю. Наступного дня вона мені знов ставила крапельниці, робила уколи, тому що в мене з'явились сильні болі", - повідомив свідок Петро Плебенович.

Автор: УП
  Свідок Петро Плебенович
Свідок Петро Плебенович

За версією слідства, Дугарь 15 і 18 липня 2016 року фотографувала камери відеоспостереження в Києві біля місця проживання Павла Шеремета.

На момент вбивства журналіста Павла Шеремета військовий медик Яна Дугарь перебувала на території 66-го військового медичного госпіталю у Покровську на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Військові підтвердили алібі Дугарь, яку звинувачують у справі Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути