понеділок, 18 лютого 2019 11:34

У тимчасово окупованому Донецьку пролунала серія вибухів: з'явилися перші фото
3

Фото: https://apostrophe.ua

18 лютого у тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Місцеві жителі чули один в центрі міста, другий - на північній околиці. Фото з ймовірних місць вибухів опублікують в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманець із Єнакієвого поповнив бригаду "200": показали фото бойовика

Вибух в центрі пролунав близько 8:45. Про постраждалих не повідомляється. Це трапилося на перетині вулиць 25 років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку.

Інший вибух чули в районі Вольво-центру. Є інформація про те, що вибухів було кілька, їх причина поки не встановлена.

"По факту вони відбулися між двома об'єктами - резиденцією ОБСЄ і адміністрацією "глави ДНР", відстань між якими не більше 300 м", - пишуть в Telegram каналі WarGonzo.

Як повідомляє так зване МВС ДНР, в центрі Донецька сталося три вибухи. Один з них - поруч з готелем, де живуть представники місії ОБСЄ.

Терористи на Донбасі самі спалили свій бліндаж. А у мережі скаржаться на те, що це нібито українські військові їх обстріляли.

Зараз ви читаєте новину «У тимчасово окупованому Донецьку пролунала серія вибухів: з'явилися перші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути