Ексклюзиви
середа, 15 травня 2019 11:20

Відео дня: українці знищили техніку ворога

Відео дня: українці знищили техніку ворога
Бійці знищили техніку та укріплення ворога. Скріншот

Українські військові знищили транспорт та укріплення бойовиків.

Техніку помітили, повертаючи дрон із бойового завдання, пише волонтер Юрій Мисягін.

"Незрозуміло, яка була причина їхнього перебування там, може, бойовики з'їхалися вивчити позиції ЗСУ, може, підвезли щось, може, нарада була, хто їх знає. На війні таку нахабність без уваги залишати не можна. Тим паче з цих дуже добре укріплених позицій постійно ведуться обстріли і провокації", - пише волонтер.

Українські військові прицілилися та обстріляли позиції.

"Перший пристрілювальний - точно по окопу і бліндажу, щоб не змогли вибігти, кілька - поруч із машинами, щоб через осколки вже нікуди виїхати не змогли. А потім - точно в ціль", - повідомляє волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мстився за Яну до останнього: на фронті загинув боєць Антон Безверхній

"Вільної та спокійної їзди українською землею більше не буде. Однією машини немає, друга придатна тільки у вигляді друшляка", - підсумовує Мисягін.

Військовослужбовці Збройних сил України на Луганщині покращили своє тактичне положення та закріпилися на нових позиціях.

"У результаті довго планованої від кінця зими бойової операції та відмінно проведеної в квітні-травні піхотний батальйон однієї з бригад ЗСУ в Луганській області просунувся вперед і закріпився на нових позиціях", – пише на сторінці у соцмережі Facebook волонтер Юрій Мисягін.

Зараз ви читаєте новину «Відео дня: українці знищили техніку ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути