Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 12:36

Ветеран АТО загинув у ДТП

Ветеран АТО загинув у ДТП
Юрій Яцен, ветеран АТО загинув у ДТП. ФОТО: apostrophe.ua

У вівторок, 10 грудня, у ДТП загинув ветеран АТО, колишній боєць батальйону спецпризначення "Чернігів", військовий кінолог Юрій Яцен. Про це пише Цензор.НЕТ.

Яцен народився у селі Рогізки Сновського району. Був кінологом після війни. З дружиною жили на Чернігівщині. Кілька ротацій Юрій Яцен був у гарячих точках і зазнав важких поранень.

"Брав участь у спецоперації із затримання "медового терориста" - 64-річного жителя Луганщини, який в січні 2015-го року приніс на блокпост українських військових у Станиці Луганській банку з медом і вибухівкою всередині. Тоді загинув один військовослужбовець, троє отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий Дмитро Каплунов був свідком у справах Майдану

"Пасічник" намагався повторити теракт, але його затримали і в підсумку засудили до 15 років позбавлення волі.

9 грудня близько 22:00 на невідомому вибуховому пристрої поблизу Золотого Луганської області підірвалися троє військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО загинув у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути