понеділок, 25 лютого 2019 14:07

В Україні завершується випробування нового БТР

В Україні завершується випробування нового БТР
БТР-4 з новими корпусами пройшли декілька сотень кілометрів по бездоріжжю та дорогам з твердим покриттям та витримали випробування обстрілом / фто: Обоз

Завершуються випробування БТР-4 з новими корпусами виробництва заводу ім. Малишева у рамках програми розширення виробництва цих бойових машин на потребу українського війська.

Наразі вже успішно завершився повний цикл випробувань першого зразка БТР-4, виготовленого на підприємстві, повідомляє Укроборонпром.

Під час випробувань БТР-4 з новими корпусами пройшли декілька сотень кілометрів по бездоріжжю та дорогам з твердим покриттям та витримали випробування обстрілом, зокрема і з великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вистачить на бригаду: показали нові танки Т-64

Таким чином, "Завод ім. Малишева" та "ХКБМ ім. Морозова" у цьому році готові розпочати серійне виробництво БТР-4 з корпусів власного виготовлення. Це дозволяє значно збільшити темпи передачі цих бойових машин до українського війська, який раніше залежав від виробничих потужностей лише одного приватного підприємства – Лозівського ковальсько-механічного заводу.

У разі успішного проходження тестових випробувань першого експериментального виробу "Завод ім. Малишева" отримає дозвіл на виробництво і зможе приступити до серійного випуску корпусів бронетранспортерів.

Сучасні бронеавтомобілі "Варта" надійшли на озброєння окремого десантно-штурмового батальйону морської піхоти.

15 спеціалізованих броньованих автомобілів видали з Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту.

Зараз ви читаєте новину «В Україні завершується випробування нового БТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути