четвер, 16 червня 2016 00:05

У СБУ пояснили, чому зірвався обмін полоненими

У СБУ пояснили, чому зірвався обмін полоненими
Фото: www.volynnews.com

Питання про обмін полоненими залишається відкритим. Тому що бойовики постійно змінюють умови. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив помічник голови СБУ Юрій Тандіт.

"Ми готові на компроміси. І були готові забрати наших 25 заручників в обмін на 36 осіб, які підозрювались у скоєнні злочинів проти цілісності України. Але протилежна сторони змінила умови. Зараз вже йдеться про формулу 25:50, але ми погоджуємося й на це. Ми постійно в контакті з їхніми близькими і ми повинні зробити все, щоб їх звільнити", - зазначив він.

При цьому Тандіт підкреслив, що списки полонених доповнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та Росія домовляються про обмін Сенцова

Нагадаємо, членам Тристоронньої контактної групи під час учорашніх переговорів у Мінську не вдалося домовитися про обмін полоненими. За останніми даними, в полоні підтримуваних Росією так званих ЛНР/ДНР на Донбасі залишаються 113 громадян України.

Зараз ви читаєте новину «У СБУ пояснили, чому зірвався обмін полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути