неділя, 29 березня 2020 12:07

В окупованій Луганщині замовчують, звідки приїхав перший хворий на коронавірус

В окупованій Луганщині замовчують, звідки приїхав перший хворий на коронавірус
Уніан Коронавірус: на Луганщині виявили першого хворого

На окупованій території Луганської області виявили коронавірус COVID-19.

Обстежили жителя Слов'яносербського району, який повернувся на окуповану територію. Звідки — не уточнюють, пише Інтерфакс.

"Виявлено перший позитивний тест у нашого пацієнта. Я хочу сказати, що це ще не остаточний діагноз, але це вже перший дзвіночок, який повинен насторожити, і населення зокрема. Він вимагає підтвердження, нам буде потрібно кілька діб для того, щоб підтвердити або виключити даний діагноз", — заявила "міністр охорони здоров'я "ЛНР" Наталя Пащенко.

Уже почали лікування пацієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній рейс: прибув спецпотяг Москва - Київ з українцями

"Пацієнт перебуває в задовільному стані, температура тіла нормальна, вірус не несе сьогодні небезпеки для його життя. Визначено коло осіб, які підлягали контакту (з пацієнтом). На щастя, це зовсім обмежене коло осіб — це сім'я, яка сьогодні вже оглянута лікарями" , — розповіла вона.

29 березня в Україні кількість інфікованих коронавірусом становить 418 людей.

Найбільше виявлено у Вінницькій області — 22 випадки. В Івано-Франківській області — 41 (3 летальні) випадок, на Київщині— 45 випадків. В Тернопільська область — 57 випадків (1 летальний), в Чернівецькій області — 59 (1 летальний, 5 одужання) випадків, на Черкащині— 46 випадків.

Зараз ви читаєте новину «В окупованій Луганщині замовчують, звідки приїхав перший хворий на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути