понеділок, 31 жовтня 2016 10:34

У ЛНР затримали російського дезертира та "кримінальну банду"

У ЛНР затримали російського дезертира та "кримінальну банду"
Фото: GoGetNews.info

У тимчасово окупованому Луганську затримали дезертира-росіянина та банду кримінальників, які розкрадали зброю.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

"На околиці Луганська, у підвалі багатоквартирного будинку затриманий дезертир "народної міліції ЛНР". При затриманні вилучили автоматичну стрілецьку зброю і гранати. Дезертиром виявився найманець із РФ, який прибув на Донбас влітку 2015 року та раніше неодноразово і безуспішно намагався повернутися в Росію", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР озвучили дату початку розведення сил біля Станиці Луганської

Бойовики ЛНР також борються з розкраданням зброї у своїй "армії".

"Правоохоронці" і "МГБ ЛНР" проводять масштабну операцію по боротьбі з розкраданнями зброї і боєприпасів у підрозділах "2-го АК ЛНР". Згідно з доповідною запискою керівництва "МГБ ЛНР" на ім'я Ігоря Плотницького, у більшості подібних випадків фігурують представники місцевого криміналітету, які влаштувалися "на службу" в підрозділи "2-го АК ЛНР", і ті, що ховаються після таких розкрадань, здійснених у своїх підрозділах", - додав Тимчук.

Також бойовики повідомили про розкриття в Луганську банди, яка, заславши своїх "представників" до лав "народної міліції", періодично викрадала зброю і складувала її поблизу Слов'яносербська для подальшого продажу і використання.

Раніше повідомляли, що у так званій ДНР масово затримують "поліцейських" під приводом пошуку вбивць бойовика Арсена Павлова на прізвисько Моторола.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР затримали російського дезертира та "кримінальну банду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути