вівторок, 24 грудня 2019 16:00

У лісі та в болоті: як випробовують бронетехніку для Збройних сил
8

Випробовування бронетехніки для Збройних сил
Фото: АрміяInform
Випробовування бронетехніки для Збройних сил
Випробовування бронетехніки для Збройних сил
Випробовування бронетехніки для Збройних сил
Випробовування бронетехніки для Збройних сил

Спеціалізовані автомобілі "Новатор" і "Варта", українсько-польський бронеавтомобіль Oncilla-М та бойова броньована машина "Дозор-Б" проходять порівняльні випробування на території 37-го загальновійськового полігону Десантно-штурмових військ.

На полігоні продовжили демонстрацію можливостей техніки, яку виробники пропонують для прийняття на озброєння армії, пише АрміяІнформ.

Машини "Новатор" і "Варта" виготовили на ТОВ "Українська бронетехніка", "Дозор-Б" виготовлений в Харківському конструкторському бюро з машинобудування імені О.О.Морозова та та модернізований українсько-польський бронеавтомобіль Oncilla-М від ТОВ "Науково-виробнича компанія "ВК Система".

Згідно з програмою автомобілі перевіряли на енергомічність під час посадки, перевезення, висадки десанту й екіпажу. Десантники, що як екіпажі тестували машини, поділилися враженнями з членами комісії стосовно зручності розміщення і ведення бою, а також висадки з автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія отримала партію сучасної бронетехніки

Одразу було перевірено системи забезпечення життєдіяльності екіпажів: системи кондиціонування, обігріву, очищення повітря.

Під час невеликого марш-кидка вчергове перевірено здатність техніки долати природні перешкоди та працездатність лебідки у випадку, якщо машина забуксувала.

Залишається очікувати висновків комісії та оголошення переможця.

Нову командно-штабну машину з кузовом змінного обсягу створили для Збройних сил України.

її виготовили на базі вантажівки МАЗ-63172.

Зараз ви читаєте новину «У лісі та в болоті: як випробовують бронетехніку для Збройних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути