пʼятниця, 24 листопада 2017 15:20

У Києві невідомі викрали ветерана АТО

У Києві невідомі викрали ветерана АТО
Табір під Верховною Радою Фото: informator.media

Активіста "Руху Визволення" й бійця батальйону "Донбас" Олександра Новікова схопили у Києві невідомі люди.

Про це інформує громадська організація "Рух Визволення" у Facebook.

"За словами очевидців, його схопили у Києві у районі Індустріального моста. У захопленні брали участь близько 20 людей, схожих на спецпризначенців", - йдеться у повідомленні.

У той же час народний депутат Єгор Соболєв повідомив, що знайшли машину Олександра Новікова на вул. Вадима Гетьмана, 154.

"В машині були вибиті два передніх скла, за кермом сидів чоловік в балаклаві та камуфляжі. На запитання що він тут робить, сказав, що йому "дав наказ слідчий Сергій". Сам представлятися відмовився, як і називати прізвище слідчого чи пояснити, що відбувається. Потім він сів у мікроавтобус - білий Volkswagen, номер АА0579ВА, де були ще кілька чоловіків теж у балаклавах та в камуфляжі", - пише депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київській області зник 12-річний хлопчик

За його словами, коли він показав посвідчення народного депутата і попросив чоловіків пред'явити документи, вони кинули машину з розбитими вікнами і поїхали на своїй.

"Викликав поліцію, чекаю на місці", - додав Соболєв.

Олександр Новіков до війни був підприємцем у Макіївці. З початком війни пішов до батальйону "Донбас". Він є одним з організаторів табору за ухвалення антикорупційних законів під Верховною Радою.

Активісти "Руху визволення" підпалили шини під Адміністрацією президента.

Зараз ви читаєте новину «У Києві невідомі викрали ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути