Ексклюзиви
субота, 21 вересня 2019 18:30

В ДНР перестануть платити пенсії тим, хто отримує дві і живе в Україні

В ДНР перестануть платити пенсії тим, хто отримує дві і живе в Україні
Пенсіонери в ДНР не зможуть отримувати 2 пенсії / фото: press-centr

Окупаційна адміністрація ДНР створює "пенсійні комісії", щоб позбавляти виплат від ДНР тих пенсіонерів, які живуть в Україні і отримують дві пенсії

Головним завданням цих органів "адміністрації" стане "визначення доцільності пенсійних виплат" місцевим пенсіонерам, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець.

"В рамках триваючої "оптимізації" видаткової частини бюджету окупаційна влада "ДНР" на окупованій території Донецької області України, в окремих населених пунктах на базі місцевих струтктурних підрозділів "пенсійного фонду ДНР" приступили до формування спеціальних "пенсійних комісій", - йдеться у повідомленні.

"У разі "виявлення пенсіонерів, які отримують пенсійні виплати в ДНР, а проживають на території України", такі громадяни будуть позбавлені "пенсійних виплат ДНР", - говорить Машовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Купую курячі ніжки": пенсіонери ДНР розповіли, на що витрачають виплати

В рамках цієї акції, так само планується введення обліку і контролю за перетином місцевими пенсіонерами лінії розмежування і часу, проведеного ними на підконтрольній Україні території.

Окупаційна влада так званих ЛНР і ДНР уже не видає російські паспорти людям старше 45 років.

Зараз ви читаєте новину «В ДНР перестануть платити пенсії тим, хто отримує дві і живе в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути