Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2018 08:05

Успіхи ЗСУ на фронті за минулий тиждень: 10 бойовиків ліквідовано

Успіхи ЗСУ на фронті за минулий тиждень: 10 бойовиків ліквідовано
Українські військові ліквідували 10 бойовиків, 23 поранили. Фото: з відкритих джерел.

Збройні сили на Донбасі за тиждень завдали чималої шкоди ворогу, знищуючи і бойовиків, і техніку. В результаті боїв у бойовиків були вбиті 10 осіб і ще 23 отримали поранення. Також були знищені одна БМП і автомобіль. Серед української армії 14 бійців зазнали поранень. Про це повідомляли в штабі Операції об'єднаних сил.

Успіхи ЗСУ на фронті

Український снайпер підстрелив бойовика і придушив тим самим кулеметну точку противника. Бойовик "ДНР" вирішив постріляти по позиціях українських морпіхів, але нарвався на жорстку "відповідь".

"Вночі кулеметник" 9 омсп ДНР "вирішив постріляти по позиціях української морської піхоти. Постріл в 300 м снайпер робив, орієнтуючись на спалахи кулемета. Після пострілу противник, отримавши кулю в обличчя, відкинувся назад, затиснувши спусковий гачок і дав довгу чергу в небо, завалюючись в окоп. А вже вранці прийшло і підтвердження", - розповів волонтер Сержа Марко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли свою смерть: українські бійці знищили російських військових на Донбасі

Також інший волонтер Юрій Мисягін розповів про просування ЗСУ під Жолобком. За його словами, українські військові закріпилися на нових позиціях.

"... ЗСУ, як закріпилися на нових кордонах, так і стоять. Тепер після заяви штабу ООС про 2 км нових позицій - черга дійшла до селища Жолобок. ЗСУ тихо роблять свою справу і до цього селища залишилося всього ...... кроків хлопців в берцах ", - іронізує волонтер.

СБУ затримала бойовика т.зв. "ЛНР", який підтвердив присутність російських військ на Донбасі. На допиті він повідомив, що на передову їх не виставляють. Він запевняє, що пішов воювати в "ЛНР" через гроші і наголосив на проблемах з укомплектованістю терористичних підрозділів - заповнені лише наполовину, а ватажками є особи з кримінальним минулим, які виділяються кошти і боєприпаси розкрадаються.

24 червня у другій половині доби російські окупаційні війська збільшили використання зброї великого калібру. Внаслідок активних бойових дій загинув один український військовий, 4 військовослужбовців отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Успіхи ЗСУ на фронті за минулий тиждень: 10 бойовиків ліквідовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути