вівторок, 04 квітня 2017 20:02

"Укропа зварити в котлі" - ДНРівці вчать дітей ненавидіти Україну

"Укропа зварити в котлі" - ДНРівці вчать дітей ненавидіти Україну
Ілюстрація до журналу для найменших "Ввічливі чоловічки"

Пропагандистські книжки, ігри зі зброєю, куди не поглянь – військова тематика. Дітей різного віку налаштовують на загальну хвилю війни проти України.

Про це повідомляє Радіо.Свобода.

Одна з історій дитячого журналу про те, як "різносеки" крали чорне золото за наказом злого "свина", а всю долину засадили "злим укропом". Але дівчинка-Пісенька з друзями Правдіком і Луганчиком разом з "ввічливими чоловічками" перетворили долину в котел і зварили злий "укроп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярів нагородили грамотами з російським прапором

"Якщо їх правильно готувати, з них можна зробити і терористів, як "Ісламська держава", наприклад. Так само ми бачимо тих дітей зараз так виховують, а потім їх вчитимуть, як підірвати міст або як вбити "укропа". Відповідно, ми будемо бачити це в реальних ситуаціях і з цими людьми буде складно", – розповідає експерт Денис Богуш.

Для школярів старшого віку у школах запровадили факультативи – практичні заняття з розбирання та збирання зброї.

Школярі зі Станиці Луганської започаткували флешмоб "Шануймо рідну мову". За умовами, потрібно зачитати вірш українською мовою, записати на відео і передати "виклик" друзям.

Зараз ви читаєте новину «"Укропа зварити в котлі" - ДНРівці вчать дітей ненавидіти Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути