середа, 24 травня 2017 17:34

Український спецназ отримав сучасні планшети від волонтера

Український спецназ отримав сучасні планшети від волонтера
Сергій Притула передав в спецназ сучасні планшети Фото: facebook.com/serhiyprytula

Артист і волонтер Сергій Притула передав у 3-й полк спецназу в зоні АТО 10 військових планшетів. Їх вартість 680 тис. грн.

"Передав спецам з Кропивницького 10 військових планшетів "мейд ін бундесвер". Це найдорожче наше одноразове придбання для армійців. Ці планшети є фінальним і надважливим доповненням до організації комплексу управління боєм. Сервер і мультимедійні екрани придбані раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті співають нову пісню про Путіна

Такий планшет буде в командира групи, яка виконує бойове завдання. Він з'єднаний з рацією, яку не можуть заглушити російські РЕБи. В режимі он-лайн він може відзначати цілі на карті на своєму планшеті. Ціль буде відображена на мультимедійному екрані за десятки кілометрів у штабі. Ну а далі - най ся діє Божа воля. А хто в нас боги війни, думаю, пояснювати не потрібно", - повідомив на своїй сторінці в соцмережі Притула.

Відомий телеведучий і волонтер Сергій Притула за роки війни зібрав майже 25 млн грн допомоги українській армії. Чимало із цих коштів - зароблені шоу "Вар'яти", яке цьогоріч відзначає сім років. Про гумор, війну і політику ми поспілкувалися в одній з київських кав'ярень.

Зараз ви читаєте новину «Український спецназ отримав сучасні планшети від волонтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути