понеділок, 27 листопада 2017 15:33

Український виробник одягу фінансував терористів

Український виробник одягу фінансував терористів
Фото: СБУ

СБУ викрила відомого виробника одягу, який організував виробництво продукції в так званій ЛНР. Виготовлений товар реалізовувався у мережі фірмових магазинів по всій території Україні. За інформацією спецслужби, ділки сплачували "податки" ЛНР, то ж гроші використовувалися, зокрема, на фінансування бойовиків.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

"СБУ провела ряд обшуків в офісах і складських приміщеннях порушників закону в Київській, Харківській, Одеській, Львівській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях", - йдеться в повідомленні.

Під час операції співробітники органів виявили документацію і значна кількість готової до реалізації продукції. Ділки підробляли документи по виготовленню продукції нібито на території РФ і на їх підставі ввозили товар через митний кордон України для реалізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи в Горлівці замість зарплат видають продовольчі пакети

Зараз проти правопорушників відкрили кримінальну справу.

Раніше, заступник голови парламентського Комітету з питань боротьби і протидії корупції Борислав Береза ​​заявив про ліквідацію чергового каналу нелегальних поставок антрациту з тимчасово неконтрольованої території Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Український виробник одягу фінансував терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути