Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 01:08

Українських десантників атакували з території Росії: є поранений

Українських десантників атакували з території Росії: є поранений
Атака сталася в селі Сизе на кордоні з РФ. Ілюстрація РНБО України

Біля села Сизе під окупованим Луганськом були атаковані позиції українських військових.

"Сизе знаходиться на самому кордоні з РФ і поблизу лінії фронту у Станиці Луганській, вважалося останні роки тихим місцем. Позиції 46-ї десантно-штурмової бригади були атаковані безпілотником, який прицільно скинув бойову гранату", - повідомив у Фейсбук журналіст Юрій Бутусов.

Важкі поранення отримав один український військовий. У нього множинні осколкові поранення спини. Також журналіст, посилаючись на дані військових медиків, повідомив, що це не випадковий вибух, і поранення є бойовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Новолуганським бойовики обстріляли українців

"Зараз за життя десантника борються лікарі. Цілком ймовірно, атака здійснена з території РФ, в районі, який безпосередньо примикає до ділянки розведення у Станиці Луганській. У будь-якому випадку, російське командування не могло не контролювати запуск безпілотника в цьому районі", - зазначив Юрій Бутусов.

16 листопада на Донбасі від кулі снайпера окупантів загинув Артем Соколов, 32 роки. Сержант, боєць 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Романа Великого.

Зараз ви читаєте новину «Українських десантників атакували з території Росії: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути