Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2016 17:30

Українські військові відбили у бойовиків російський кулемет

Спецгрупа розвідників 10-ї гірсько-штурмової бригади біля тимчасово окупованого Докучаєвська на Донеччині під прикриттям снайперів відбили у ворога великокаліберний станковий кулемет з оптикою.

Про це повідомили волонтери People's Project.

За даними волонтерів, також у спецоперації брала участь група снайперів, під прикриттям яких працювали розвідники і добровольці штурмового батальйону ЗСУ "Айдар".

Автор: peoplesproject
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Авдіївської промзони прибула російська Нацгвардія

"Після огляду трофею бійці виявили, що оптичний приціл у 12,7-мм кулемета НСВ "Утьос" "не рідний", а станина – від автоматичного гранатомета АГС-17. Трофейний апарат уже перевірили на наявність в реєстрах озброєнь ЗСУ. Виявилось, що цей кулемет не стояв на озброєнні в українській армії і був привезений з РФ, що в черговий раз доводить саме російську агресію", - підкреслили волонтери.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині затримали бойовиків із повною сумкою набоїв.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові відбили у бойовиків російський кулемет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути