субота, 06 серпня 2022 18:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі відбувається прихована мобілізація. Андрющенко радить тікати з міста

У Маріуполі почалася прихована мобілізація. Відбувається під виглядом пропозиції служби за контрактом.

Сьогодні щодо цього вже пішла реклама на всіх підконтрольних окупантам Telegram-каналах, повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"За нашою інформацією, Пушилін весь тиждень був у Маріуполі. Іващенко (гауляйтер міста. – Gazeta.ua) під його особистим наглядом. Обговорювалось багато, зокрема мобілізацію. Однозначне рішення – офіційний початок одразу після референдуму "повернення в Росію" з максимальним ефектом до такого офіційного рішення Росії. Щоб мобілізація йшла за "законами ДНР", і саме на ДНР має залишитися весь негатив від її запровадження", – написав Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мародерство й залізнична колія: розповіли про дії окупантів у Маріуполі

Автор: https://t.me/andriyshTime
  Окупанти запустили приховану мобілізацію в Маріуполі. Через підконтрольні Telegram-канали розповсюджують інформацію про пошук добровольців. Після так званого референдуму ворог планує запустити "офіційний" етап мобілізації
Окупанти запустили приховану мобілізацію в Маріуполі. Через підконтрольні Telegram-канали розповсюджують інформацію про пошук добровольців. Після так званого референдуму ворог планує запустити "офіційний" етап мобілізації

Він звернувся до маріупольських чоловіків і закликав тікати.

"Маріупольські чоловіки. Все, що гарантує мобілізація в окупантів, – смерть в окопі з ганьбою. Тікайте, поки є час. Судячи з вербування, годинник зворотного відліку запущений", – зауважив радник мера.

У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти займаються мародерством. Минулого місяця загарбники влаштували в місті парад з прапорами СРСР.

Тим часом мешканцям доводиться жити на вулиці після знесення росіянами будинків, у яких вони мали квартири.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі відбувається прихована мобілізація. Андрющенко радить тікати з міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути