пʼятниця, 04 вересня 2020 03:10

Троє військових крали харчі з госпіталю і продавали їх

Троє військових крали харчі з госпіталю і продавали їх
Військовослужбовці крали продукти з військового госпіталю. Фото: dbr.gov.ua

На Луганщині троє військовослужбовців крали продукти з військового госпіталю.

Зокрема, 32-річний вінничанин-контрактник скористався тим, що у вихідні та святкові дні кількість пацієнтів та працівників госпіталю значно менше харчувалися в їдальні. Тому він штучно створював надлишки продуктів та привласнював їх для продажу. На той момент чоловік тимчасово виконував обов'язки заступника начальника з матеріально–технічного забезпечення однієї з військових медичних установ, повідомляє прес-служба ДБР

Після цього продукти перевантажували за межами військової частини на особисту автівку іншої військовослужбовиці, яка шукала місця реалізації і продавала їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила масштабне розкрадання військового обладнання

Згодом слідчі ДБР затримали молодшого лейтенанта - організатора злочину і керівника організованої злочинної групи. У ході обшуку виявлено та вилучено харчові продукти, які належать військовому госпіталю. Сума збитків встановлюється.

Підозрюваним загрожує від 5 до 12 років в'язниці.

Служба безпеки України викрила корупційну схему, завдяки якій зловмисники вкрали 32 млн грн. Кошти крали, підписавши контракт на виконання держоборонзамовлення.

Зараз ви читаєте новину «Троє військових крали харчі з госпіталю і продавали їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути