Ексклюзиви
неділя, 28 серпня 2016 10:47

Терористи на блокпостах затримують за патріотичні повідомлення

Терористи на блокпостах затримують за патріотичні повідомлення

Бойовики на блокпостах при в'їзді до так званої "ДНР" перевіряють телефони та електрону пошту. Перевірка одного пасажира займає не менше 40 хвилин. У пасажирів вилучають не лише паспорта, але і мобільні телефони, компютери, ноутбуки і планшети.

На кожному апараті ретельно перевіряється СМС-листування і особиста пошта.

Не залишилися без уваги навіть святкові смс-ки, які надіслали своїм клієнтам мобільні оператори з нагоди "Дня Незалежності України". Пасажири, які вчасно не видалили ці вітання, мали неприємну розмову з представниками силових структур "ДНР".

Як і раніше, під особливу увагу потрапляють пасажири-чоловіки призовного віку".

Молодим людям безцеремонно пропонують з речами і документами вийти з автобуса і пройти в вагон-побутівка для більш детальної перевірки. Найчастіше водії автобусів, при затягуванні перевірки, не чекають висаджених пасажирів.

Чоловіків старшого віку також ретельно перевіряють.
Наприклад, тиждень тому на КПП "Оленівка" при в'їзді з території України на блокпосту "ДНР" був затриманий чоловік років 55-60. Його висадили з автобуса, а після огляду документів і речей, наділи наручники.

"Хвилин 20 водили бідолаху від вагончика до вагончика, де розміщувалися різні "служби ДНР". Після з'ясування всіх обставин арештованого чоловіка вирішили все-таки звільнити. Коли почали знімати наручники, ключ як на зло "заїв", і "браслет" був знятий тільки з однієї руки. Вояки по черзі підходили, намагалися відкрити наручник, але їм це не вдалося. Автобус із пасажирами поїхав далі", - розповіли очевидці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція назвала час смерті журналіста Щетініна

Зараз ви читаєте новину «Терористи на блокпостах затримують за патріотичні повідомлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути