пʼятниця, 07 вересня 2018 17:24

Терорист Пушилін: чим небезпечний для України

Терорист Пушилін: чим небезпечний для України
Денис Пушилін небезпечний тим, що Кремль буде "ліпити" з нього миротворця й проштовхувати в українську владу. Фото з відкритих джерел

Новий ватажок терористів Денис Пушилін небезпечний тим, що Кремль робитиме з нього миротворця й буде проштовхувати до української політики.

Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк у Facebook.

"Ви не знайдете фото Пушиліна у військовій формі та зі зброєю. Саме таке обличчя Кремля будуть протягувати в Українї та розповідати, що "вони не чорти" і "не все так однозначно". Час польових командирів минув, починається гра у політиків. Лондону будуть погрожувати винятково з Москви. Кремль підготовку до виборів в Україні завершив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дивно, що дожив" - у вбивстві Захарченка нові деталі

У Москві вибрали найслабшого, який не користується авторитетом, але слухняного Пушиліна Дениса Володимировича. Захарченко завжди ревнував, що його Москва підтримує та тягає на переговори до Мінська, думав навіть "обнулити", але "обнулили" його", - вважає Цимбалюк.

Тим часом новий лідер бойовиків ДНР заявив, що продовжить курс свого попередника.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Пушилін: чим небезпечний для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути