Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 12:24

Штепа хоче зробити пластику

Штепа хоче зробити пластику
За допомогою цього фото підписникам зручніше буде щось порадити екс-чиновниці. Фото: www.depo.ua

Неля Штепа, колишній мер Слов'янська, яка перебуває під домашнім арештом, запитала у користувачів соцмережі, чи варто їй зробити пластичну операцію.

Про це вона написала у своїй сторінці на Facebook, - передає Depo.Донбас.

За приклад Штепа наводить політиків Юлію Тимошенко і Ірину Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка зробила 50 пластичних операцій на обличчі

"Рідні мої друзі, дуже багато моїх знайомих зробили вже не одну пластику обличчя, дивлюся на них, як лялечки. І задаюся питанням, може і мені пора б зробити щось з собою, але в той же час так боюся. Боюся з двох причин, перша, в моєму житті вже були моменти, коли моє життя висіло на волосині і мені вже робили 5 операцій, не пов'язаних з красою під наркозом, які тривали від 6 до 10 годин, і друга, як то після пластичних операцій всі жінки стають схожими одна на одну. Але бажання бути красивою перетягує і побоювання ще одного наркозу і стати схожою на всіх. Дивлюся на Тимошенко, Луценко, немов лялечки, а я проста жінка", - пише Штепа.

Користувачі порадили не квапитися з операцією. Можна зробити ін'єкції філерів. Були поради навіть звернутися до психіатра.

Екс-мера Слов'янська Нелю Штепу виписали з харківської лікарні, куди госпіталізували з гіпертонічним кризом. Вона повернулася додому в Слов'янськ.Штепа відмовилася від денного стаціонару з побоювань, що це можуть розцінити як порушення цілодобового домашнього арешту.

Зараз ви читаєте новину «Штепа хоче зробити пластику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути