Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 09:27

Стало відомо, скільки грошей отримують бойовики-резервісти за 2 тижні навчань

Стало відомо, скільки грошей отримують бойовики-резервісти за 2 тижні навчань
Стало відомо, скільки платять бойовикам-резервістам ДНР. Фото: Вконтакте

На полігоні в районі окупованого російськими найманцями-терористами Маркіно Новоазовського району проводяться масштабні навчання окупаційних військ 1 армійського корпусу ДНР за участі "резервістів".

Про це повідомив координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Раніше "резервісти" з числа цивільного населення району віком до 40 років отримали повістки з вимогою взяти участь в "зборах і навчаннях" під загрозою "адміністративного або кримінального покарання" в разі неприбуття", - написав він.

За словами експерта, згідно з повістками, "збори" проходитимуть 2 тижні, за участь у них "резервістам" обіцяна винагорода в 3 500 руб (1750 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали сховані ЗРК "Стріла" бойовиків у окупованій Макіївці

"На доукомплектування мінометної батареї одного з батальйонів "9-го омсп мп" (Новоазовський р-н) надійшла партія 82-мм мінометів в кількості 8-ми штук. Також 3 одиниці ЗУ-23-2 прибули в інший батальйон цього полку як "якісне посилення вогневих можливостей підрозділу". Все озброєння перекинуто спеціально для цих підрозділів з території РФ", - додав він.

У період із 30 січня по 5 лютого з боку російських окупаційних військ на Донбасі підтвердили втрату 15 бойовиків. Найбільше загиблих біля Новоазовська.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки грошей отримують бойовики-резервісти за 2 тижні навчань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути